Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03 20:29 - Извънземните са сред нас и искат нашата енергия
Автор: tonycopywrite2017 Категория: Други   
Прочетен: 130 Коментари: 0 Гласове:
1 Интервю с проф. Коррадо Маланга
Те са антропоморфен вид. Не са нито добри, нито лоши. Много еволюири от технологична гледна точка същества, но са по-малко съзнателни от човека, от когото искат неговата душа.
Извънземните съществуват и са живи, точно като нас. За тези същества човешката душа е изключителен енергиен ресурс, който може да им осигури еликсира на безсмъртието. Отвъд понятията за добро и зло, извънземните (т.е. ангелите и демоните от древните времена) нямат никакво интегрирано съзнание, т.е. осмоза между душата, ума и духа. Поради тази липса те се намесват в нашия живот и отвличат хора.
 
Това е само резюме от интервюто с Коррадо Маланга, водещ изследовател и професор по органична химия в университета в Пиза. Той е водещ световен експерт по извънземна намеса и уфолог, който се занимава с отвличания на хора от извънземни. Тридесет години е бил член на Националния уфологичен център (CUN) и основател на групата Старгейт Тоскана.
Професор Маланга изучава феномена НЛО в продължение на повече от четиридесет години и е издал няколко книги.
 
В: Проф. Маланга, какво представляват отвличанията от извънземни?
О: С тази термин се определя ситуация, в която човек разказва как е била уловен извънземни същности от различен характер, често в присъствието на военни от тази планета. Извършва се не само през нощта, но може да се случи във всеки момент от живота. Технологията, която е зад тези ситуации, със сигурност е много напреднала, но не надхвърля разбирането на съвременната физика.
 
Отвличаните описват ситуации, които се случват при привидно спиране на времето. Цялата операция протича само в една "фотограма на съществуване", докато всички други живи същества около него са във времето. По време на отвличането човек е като затворник и е напълно изолиран от останалата част на света и времево.
 
Целта на отвличанията е да се получи от човека нещо, което извънземният не притежава - жизнена енергия, която да го направи безсмъртен. За извънземният човекът е контейнер от три съзнания, а именно три жизненоважни източници, дефинирани условно с имената душа, ум и дух. Тези трите могат да бъдат представени като групи носители. Но извънземните се интересуват само от душата, защото нямат такава, поради което не притежават безсмъртие.
 
Душата живее в човешките тела, за да придобие опит в света, в който живеем, по-специално за началото и края на нещата. Поради тази причина сред тези преживявания е и смъртта. Затова съвременният човек, контейнер на тези три съзнания, умира.
 
Извънземният не може да устои на идеята за прекратяване на неговия опит в тази триизмерна вселена, поради което е решил да се възползва от тази част (душата), характерна за човека, принуждавайки я с помощта на технологиите, да остане затворена в контейнери (т.е. тела). По този начин извънземните никога не биха могли да умрат физически.
 
Следователно съвременният извънземен е същият демон от митовете или казано по юнгиански, той краде душата. В този случай отвлеченият ще бъде този, който, поради некомпетентност, несъзнателно е приел сделка с дявола. В този контекст, демоните от нашата история са извънземните днес.
(Следва)
Свободен превод и синтез Тони
 Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tonycopywrite2017
Категория: Хоби
Прочетен: 3975
Постинги: 84
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Юли, 2017  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31